Medjunarodni dan borbe protiv HIV-a

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 1.12.2015.

 

Povodom obeležavanja Dana borbe protiv HIV-a ucenici IV/2 sproveli su u nasoj školi akciju ,,Podseti se,,. Obišli su sva odeljenja za vreme 2. časa i podsetili đake kako se AIDS prenosi a kako se ne prenosi i podelili simbole od crvenih traka koje su sami napravili uz koordinaciju profesorki Dušice Ćirin i Snežane Ilić. Takođe, učenice II/4 napravile su pano sa porukama i podsetnikom kako se zaštiti od ove opake bolesti, uz koordinaciju profesorki Gorice Jokić i Dušice Ćirin.

 

  

Vise slika možete pogledati ovde.

 

 

Priprema Slovenačkih jela u Pančevu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 21.11.2015.

 

U subotu, 21.11.2015. godine održana je manifestacija pripreme slovenačkih jela, u Ekonomskoo trgovinskoj školi u Pančevu. Našu školu su predstavljali profesori Zdravko Starc, Aleksandar Gimboš i Milojka Josimov i učenici ugostiteljske struke, smer kuvar Željana Stanisavljević i Mariora Jovanov. Na manifestaciji su bili profesori i učenici iz Slovenije iz poljoprivredno prehrambene škole, pa su se razmenila i različita iskustva iz školovanja u ove dve zemlje.

 

  

Više slika možete pogledati ovde.

 

 

Raspored pismenih i kontrolnih vezbi

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 19.11.2015.

 

Raspored pismenih i kontrolnih vežbi, po razredima, nalazi se u sekciji sajta "Redovno školovanje". Stranici možete pristupiti i direktno klikom na ovaj link.

 

Design by Joomla 1.6 templates