Multikulturalnost - bogatstvo našeg kraja, 2017.

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 24.05.2017.

 

 

U Poljoprivrednoj školi "Vršac" je posle tri godine pauze ponovo održana manifestacija "Multikulturalnost - bogatstvo naše sredine". Predstavila su se udruženja i kulturno-umetnička društva iz Vršca i okoline: Udruženje Čeha "Češka beseda" iz Vršca i iz Kuštilja, KUD "Petefi Šandor" Vršac, Udruženje Slovenaca "Kula" Vršac, KUD "Mihaj Eminesku" Kuštilj, GKUD "Laza Nančić" Vršac, KUD "Grozd" Vršac, Udruženje Roma "Romano krlo" Vršac, Udruženje Makedonaca "Vardar",Poljoprivredna škola "Vršac". Manifestacija je realizovana uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice.

 

130 godina od rodjenja Dragiše Brašovana

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 22.05.2017.

 

 

U četvrtak 25.05.2017. sa početkom u 13h, Poljoprivredna škola ,,Vršac,, obeležiće 130 godina od rodjenja Dragiše Brašovana, čuvenog vršačkog arhitekte koji je pored mnogobrojnih zgrada u Srbiji i Svetu projektovao i današnju zgradu Poljoprivredne škole ,,Vršac,,. U programu će se govoriti o delima Brašovana u Srbiji , Svetu i Vršcu kao i sećanja živih svedoka o izgradnji sadašnje zgrade škole.

 

Školski turnir u fudbalu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 20.05.2017.

 

 

Na tradicionalnom skolskom turniru u fudbalu u Poljoprivrednoj skoli ,,Vrsac,, ucestvovalo je 8 ekipa. Zavrsnica sa dva polufinala i finalom igrana je 18.05.2017. a po zavrsetku su podeljene medalje i pehari najboljima i to:
Prvo mesto: Poljoprivredni tehnicari II-1
Drugo mesto: Poljoprivredni tehnicari IV-1
Trece mesto: Kuvari I-7
Najbolji igrac: Tintor Mirko
Najbolji strelac: Momirov Aleksandar
Kao i svaki put do sada utakmice su imale mnogo navijaca, igrane su kako i dolikuje fer i prijateljski. 
Organizaciju turnira kao i do sada vodio je profesor fizickog vaspitanja Cebzan Eudjen.

 

Odličan uspeh na takmičenju u Temišvaru

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 18.05.2017.

 

 

Na međunarodnom takmičenju virtuelnih preduzeća u Temišvaru koji je odrzan u utorak 16. maja 2017. godine Poljoprivredna škola ,,Vrsac,, je učestvovala sa 4 preduzeća: C. A. M. P , Wish and go, Medo Mix, Čoko klinci. Domaćin je bila srednja ekonomska škola F.S. Nitti. U konkurenciji od 10 škola i 15 kompanija mi smo imali odlične 4 kompanije. Osvoji smo:
PRVO mesto za najbolju prezentaciju i DRUGO mesto za najbolju maskotu preduzeće C. A. M. P
PRVO mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i TRECE mesto za najbolju maskotu Wish & Go travel, PRVO mesto za kompaniju i maskotu, TRECE mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i TRECE mesto za promovisanje kompanije Medo Mix,
TRECE mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i zahvalnicu za najbolju maskotu kompanije Čoko klinci.
Čestitamo učenicima na uspehu i mentorima.

 

Promocija multikulturalnosti

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 16.05.2017.

 

 

Posle tri godine pauze, Poljoprivredna škola ,,Vršac,, ponovo organizuje tradicionalnu manifestaciju posvećenu promociji multikulturalnosti u Vršcu. Kroz ovu manifestaciju Poljoprivredna škola pored promocje multikulturalnosti, verskih i naconalnih sloboda želi da promoviše i neki od delova kulture nacionalnih zajednica Vršca i Vojvodine. Tema ovogodišnjeg skupa su narodne nošnje i običaji nacionalnih zajednica. Manifestaciju je novčano pomogao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine. Pozivamo sve ljude dobre volje da posete manifestaciju 22.05.2017. godine sa početkom u 11 časova. uprostorijama Poljoprivredne škole ,,Vršac,,.

 

Design by Joomla 1.6 templates