Početak školske godine

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 29.08.2017.

 

Dragi učenici, nadamo se da ste lepo proveli letnji raspust, a ujedno vas podsećamo da je PETAK 1.9.2017. PRVI RADNI DAN. Učenici prvog i drugog razreda u školu dolaze u 8 časova, a učenici trećeg i četvrtog razreda u 10 časova.
Učenici prvog razreda će istog dana imati obuku iz zaštite na radu i to: Turistički tehničari i Kuvari u 9 časova a Poljoprivredni tehničari, Rukovaoci-mehaničari poljoprivredne tehnike i Pekari u 10 časova.

 

 

Životinjska farma Poljoprivredne škole

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 12.07.2017.

Životinjska farma Poljoprivredne škole ,,Vršac,, postala je bogatija za dva muška jareta Balkanske rase, koje je naša koza ojarila. Sada već možemo reći da se vraćamo starom sjaju i ugledu kada je škola imala farmu punu životinja. Izuzetno smo srećni zbog novih prinova a uskoro očekujemo i nove životinje!

 

 

Grad Vršac nagradio maturante - ĐAKE GENERACIJE

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 12.07.2017.

Đaci generacije u gradskoj kući na prijemu kod Gradonačelnice Dragane Mitrović i članice veća za prosvetu Marjane Golomejć. Prijemu je prisustvovao i đak generacije Poljoprivredne škole ,,Vršac,, Jovan Ćalić, maturant odeljenja VI/1, Poljoprivredni tehničar.

 

 

Uručenje uverenja učenicima koji su položili za ,,F,, kategoriju

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 12.07.2017.

 

12.07.2017. Uručenje uverenja učenicima koji su položili za ,,F,, kategoriju. Ove godine mogućnost za polaganje ,,F,, kategorije imali su učenici smera Poljoprivredni tehničar, a od iduće godine učenici smera Rukovalac-mehaničar poljoprivredne tehnike imaće obavezu da u toku školovanja prođu obuku i polože za vožnju traktora i radnih mašina i steknu dozvolu ,,F,, kategorije. Svima će obuka i polaganje biti besplatno u okviru redovnog školovanja.

 

 

 

Svečano uručenje uverenja za "F" kategoriju

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 11.07.2017.

Obaveštavaju se učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, koji su položili za ,,F,, kategoriju vožnje taktora i radnih mašina da će svečano uručenje uverenja biti organizovano 12.07.2017. godine u 10 časova u prostorijama škole.

 

 

Design by Joomla 1.6 templates