Poljoprivredni tehničari dobili nove uniforme za praksu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 13.03.2017.

 

 

Poljoprivredni tehničari dobili nove uniforme za praksu!:-)

 

Rezidba voća u manastiru Mesić

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 11.03.2017.

 

 

Danas 11.03.2017. tradicionalno smo se okupili da i ove godine orežemo jabuke i šljive u Manastiru Mesić. Rezidbu su odradili učenici prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda Pojoprivredne škole smera Poljoprivredni tehničar. Sa njima su bili profesori Slavica Stanković i Ivan Stanić, kao i direktor škole Srđan Kliska. Po završetku radova, kao i uvek do sada, posluženi smo bili predivnim krofnama, ajvarom, džemom i raznim drugim specijalitetima a sve domaćim proizvodima sestrinstva manastira. Po odlasku učenici su dobili po poklončić za uspomenu na ovaj lep dan.

 

Opet radi Naša mala pijaca - NMP

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 08.03.2017.

 

 

Dolazi proleće budi se priroda, opet radi ,,Naša mala pijaca - NMP,, u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, 08.03.2017.

 

Predstava o nasilju u Poljoprivrednoj školi "Vršac"

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 07.03.2017.

 

 

Danas 07.03.2017. godine dramska sekcija Gimazije Borislav Petrov Braca iz Vršca izvela je odlomak iz predstave o nasilju u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,,. Ova predstava je premijerno bila odigrana 09.02.2017. u kongresnoj sali centra Milenijum, kao deo humanitarne priredbe ,,Reci ne nasilju!,, svih Vršačkih srednjoškolaca.
Odlomak koji su sjajno odglumili učenici iz Vršačke Gimanzije upravo govori o lošem ponašanju većine prema osetljivim grupama i pojedincima i uopšte o odnosu društva prema njima. Nadamo se da su učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, shvatili pouku predstave i da će izrasti u prave i odgovorne ljude, a što svi zaposleni u ovoj školi i žele. Sjajnoj ekipi mladih glumaca amatera iz Vršačke Gimnazije želimo puno uspeha, a ujedno pozivamo i druge škole da pozovu ove mlade talente da ovu sjajnu i poučnu predstavu odglume i kod njih.

 

Seminar za nastavnike 03.-04.03.2017.

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 06.03.2017.

 

 

Seminar na temu dijagnostikovanja, prevencije i otklanjanja neuspeha u školi. Odličan seminar, izuzetni predavači što je rezultovalo odličnom pažnjom nastavnika. Seminar održan u prostorijama Poljoprivredne škole ,,Vršac,, trajao je dva dana.

 

Design by Joomla 1.6 templates