Poseta muzeju Konkordija

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 06.04.2017.

 

 

Poseta muzeju Konkordija. U tri navrata učenici naše škole išli su da pogledaju izložbu "Jovan Dučić u diplomatiji". IV godinu vodila je prof. Tatjana Guga, II i III prof. Dušica Ćirin i Aleksandra Molnar.

 

Poseta fabrici "Swisslion Banat" u Vršcu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 31.03.2017.

 

 

Učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, smera Prehrambeni teničar u poseti fabrici ,,Swisslion Banat,, u Vršcu, 30.03.2017.

 

Životinje na školskoj farmi

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 23.03.2017.

 

 

Životinjska farma Poljoprivredne škole ,,Vršac,, postala je bogatija za dva muška jareta Balkanske rase, koje je naša koza ojarila. Sada već možemo reći da se vraćamo starom sjaju i ugledu kada je škola imala farmu punu životinja. Izuzetno smo srećni zbog novih prinova a uskoro očekujemo i nove životinje!

Stigle su i dugo najavljivane ovce na ekonomiju Poljoprivredne škole ,,Vršac,,. Radi se o umatičenim visokokvalitetnim grlima Virtemberg ovce. Nadamo se da će im se dopasti novi dom pogotovo ako znamo da učenici naše škole veoma odgovorno i sa puno ljubavi postupaju sa svim pristiglim životinjama, koje ubrzo postaju pravi ljubimci i učenika i zaposlenih.

 

Čišćenje vršačkog brega

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 22.03.2017.

 

 

Učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, su danas 21.03.2017. godine učestvovali u velikoj prolećnoj akciji čišćenja vršačkog brega i na taj način pokazali svoju humanost, spremnost da čuvaju prirodu i nauče nešto novo. Zajedno sa učenicima smera Poljoprivredni tehničar i Rukovalac- mehaničar poljoprivredne tehnike su bili i nastavnik Ana Mesaroš i direktor škole Srdjan Kliska. Na vršačkom bregu je danas prema oceni organizatora bilo oko četrsto učenika iz svih srednjih škola i jedne osnovne u gradu.

 

Poseta fabrici "Nectar"

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 22.03.2017.

 

 

Učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, smer Prehrambeni tehničar su danas 21.03.2017. zajedno sa svojim profesorima Milovanov Sladjanom, Popov Marjanom i Milović Vasiljom posetili fabriku ,,Nectar,, iz Bačke Palanke i na praktičan način se upoznali sa proizvodnjom sokova od voća.

 

Design by Joomla 1.6 templates