Polećno ulepšavanje škole

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 17.03.2017.

 

 

Dolazi proleće i vreme je da se biljke u školi presade, nadjubre, očiste i pripreme za dolazeće lepo vreme i sunčane dane, a one će nam biti zahvalne i zablistati u punom sjaju kakvo samo priroda može da pruži. Ove radove obavili su učenici smer Poljoprivredni tehničar sa svojom profesorkom ratarstva, povrtarstva i cvećarstva Slavicom Stanković.

 

I Poljoprivredna škola "Vršac" želi zelenu Eko zastavu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 17.03.2017.

 

 

Poljoprivredna škola ,,Vršac,, uključila se u medjunarodni projekat Eko škola. Ovaj projekat podrazumeva niz radnji i mera koji na kraju imaju cilj da se osvoji zelena Eko zastava kao priznanje da su učenici i njihovi profesori uspešno savladali više koraka u osvešćivanju sebe i šire zajednize o značaju ekologije kao i da su učinili neke konkretne korake vezane za ekologiju u svojoj školi. Danas 17.03.2017. je održan i prvi sastanak Eko odbora koje su šinili predstavnici Grada Vršca koji su i svesrdno podržali ovaj projekat, Marjana Golomejić i Miloš Vasić, zatim roditelji učenika naše škole, profesori škole i učenici. Tema sastanka je bila usvajanje programa rada i druge važne teme za početak ovog projekta. Nadamo se da će i naša škola uskoro ponosno pored Državne zastave moći da na jarbol škole podigne i međunarodnu Eko zastavu!

 

Dajte krv - ulepšajte dan sebi i drugima

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 16.03.2017.

 

 

Danas 16.03.2017. godine su učenici završnih razreda Poljoprivredne škole ,,Vršac,,organizovano dali krv u Vršačkoj bolnici. Današnjoj akciji odazvalo se 24 učenika, smerova Poljoprivredni teničar, Prehrambeni tehničar i Turistički tehničar. Ovom akcijom i ovakvom brojnošću su maturanti naše škole pokazali da su odrasli i sazreli u prave ljude i velike humaniste, a što nam je kada su došli u svoju Poljoprivrednu školu u Vršcu, pre četiri godine bila najveća želja. Današnju akciju organizovali su profesori škole Uroš Božanić, nastavnik agronomske grupe predmeta i Igor Lazaroj nastavnik informatike u našoj školi.

 

Nova virtuelna kompanija učenika Poljoprivredne škole "Vršac"

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 16.03.2017.

 

 

Nova virtuelna kompanija učenika Poljoprivredne škole ,,Vršac,, ,,MedoMix,, baviće se proizvodnjom i pakovanjem meda sa raznim lekovitim dodacima, u više različitih ukusa. Nadamo se da će postići i prestići uspeh sada već legendane virtuelne kompanije naše škole ,,Čokoklinci,, koja je postala i svojevrsni brend Poljoprivredne škole ,,Vršac,,. Stvaranje i rad virtuelnih kompanija u školama ima za cilj da kod učenika stvori preduzetnički duh, osećaj za biznis, pozicioniranje na tržištu i konačno uspeh. Mi u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, naročito insistiramo na osposobljavanju i ohrabrivanju mladih ljudi a naših učenika da samostalno krenu u nove poslovne uspehe, a u tome naročitu ulogu ima profesor naše škole Jano Sič, koji je i najzaslužniji za naše ,,kompanije,,.

 

Uspesi naših učenika na takmičenjima

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 15.03.2017.

 

 

Čestitamo našoj učenici Mariji Osvald na osvojenom trećem mestu na gradskom takmičenju iz Srpskog jezika i jezičke kulture i želimo joj uspeh u daljem toku takmičenja.

Još jedan uspeh naše učenice Katarine Stojaković. Čestitamo na osvojenom II mestu u džudou na prvenstvu Republike Srbije održanom juče 14.03.2017. u Pančevu.

 

Design by Joomla 1.6 templates