Školski turnir u fudbalu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 20.05.2017.

 

 

Na tradicionalnom skolskom turniru u fudbalu u Poljoprivrednoj skoli ,,Vrsac,, ucestvovalo je 8 ekipa. Zavrsnica sa dva polufinala i finalom igrana je 18.05.2017. a po zavrsetku su podeljene medalje i pehari najboljima i to:
Prvo mesto: Poljoprivredni tehnicari II-1
Drugo mesto: Poljoprivredni tehnicari IV-1
Trece mesto: Kuvari I-7
Najbolji igrac: Tintor Mirko
Najbolji strelac: Momirov Aleksandar
Kao i svaki put do sada utakmice su imale mnogo navijaca, igrane su kako i dolikuje fer i prijateljski. 
Organizaciju turnira kao i do sada vodio je profesor fizickog vaspitanja Cebzan Eudjen.

 

Odličan uspeh na takmičenju u Temišvaru

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 18.05.2017.

 

 

Na međunarodnom takmičenju virtuelnih preduzeća u Temišvaru koji je odrzan u utorak 16. maja 2017. godine Poljoprivredna škola ,,Vrsac,, je učestvovala sa 4 preduzeća: C. A. M. P , Wish and go, Medo Mix, Čoko klinci. Domaćin je bila srednja ekonomska škola F.S. Nitti. U konkurenciji od 10 škola i 15 kompanija mi smo imali odlične 4 kompanije. Osvoji smo:
PRVO mesto za najbolju prezentaciju i DRUGO mesto za najbolju maskotu preduzeće C. A. M. P
PRVO mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i TRECE mesto za najbolju maskotu Wish & Go travel, PRVO mesto za kompaniju i maskotu, TRECE mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i TRECE mesto za promovisanje kompanije Medo Mix,
TRECE mesto za najbolje urađene zadatke za prezentaciju i zahvalnicu za najbolju maskotu kompanije Čoko klinci.
Čestitamo učenicima na uspehu i mentorima.

 

Promocija multikulturalnosti

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 16.05.2017.

 

 

Posle tri godine pauze, Poljoprivredna škola ,,Vršac,, ponovo organizuje tradicionalnu manifestaciju posvećenu promociji multikulturalnosti u Vršcu. Kroz ovu manifestaciju Poljoprivredna škola pored promocje multikulturalnosti, verskih i naconalnih sloboda želi da promoviše i neki od delova kulture nacionalnih zajednica Vršca i Vojvodine. Tema ovogodišnjeg skupa su narodne nošnje i običaji nacionalnih zajednica. Manifestaciju je novčano pomogao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine. Pozivamo sve ljude dobre volje da posete manifestaciju 22.05.2017. godine sa početkom u 11 časova. uprostorijama Poljoprivredne škole ,,Vršac,,.

 

Održano predavanje na temu "Istine i zablude o drogama"

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 08.05.2017.

 

 

Danas, 08.05.2017. godine u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, održano je predavanje na temu ,,Istine i zablude o drogama,, Predavanje je vodila dr. Dušica Kirilov sa njenim timom. Predavanju su prisustvovali učenici prve godine naše škole. Možemo reći da je interesovanje bilo veliko, kao i da su čenici sa velikom pažnjiom i zainteresovanošću učestvovali u ovom događaju. Ovim predavanjem se uspelo u tome da se kod učenika razbiju mnoga pogrešna uverenja koja su stečena vršnjačkim i internet informisanjem, a koja imaju za cilj da se štetnost ovih supstanci po pojedinca i društvo u celini revitalizuje i maksimalno umanji.

 

Polaganje testova za "F" kategoriju

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 27.04.2017.

 

 

POLAGANJE TESTOVA ZA ,,F,, KATEGORIJU U POLJOPRIVREDNOJ ŠKOLI ,,VRŠAC,, Učenici smera Poljoprivredni tehničar drugi razred, dobili su mogućnost da po nastavnom planu i programu polažu za ,,F,, kategoriju - duzvolu za upravljanje Traktorom u javnom saobraćaju, u okviru redovnog školovanja, i to potpuno besplatno. Ovu mogućnost iskoristilo je 13 učenika od ukupno 29 iz ovog razreda. Dana 26.04.2017. održan je test teorijskog znanja a u narednom periodu oni koji polože idu na obuku vožnje i praktično polaganje. Od iduće godine, i smer Rukovalac - mehaničar poljoprivredne tehnike će u okviru redovnog školovanja polagati za ,,F,, kategoriju.

 

Design by Joomla 1.6 templates