Grad Vršac nagradio maturante - ĐAKE GENERACIJE

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 12.07.2017.

Đaci generacije u gradskoj kući na prijemu kod Gradonačelnice Dragane Mitrović i članice veća za prosvetu Marjane Golomejć. Prijemu je prisustvovao i đak generacije Poljoprivredne škole ,,Vršac,, Jovan Ćalić, maturant odeljenja VI/1, Poljoprivredni tehničar.

 

 

Uručenje uverenja učenicima koji su položili za ,,F,, kategoriju

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 12.07.2017.

 

12.07.2017. Uručenje uverenja učenicima koji su položili za ,,F,, kategoriju. Ove godine mogućnost za polaganje ,,F,, kategorije imali su učenici smera Poljoprivredni tehničar, a od iduće godine učenici smera Rukovalac-mehaničar poljoprivredne tehnike imaće obavezu da u toku školovanja prođu obuku i polože za vožnju traktora i radnih mašina i steknu dozvolu ,,F,, kategorije. Svima će obuka i polaganje biti besplatno u okviru redovnog školovanja.

 

 

 

Svečano uručenje uverenja za "F" kategoriju

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 11.07.2017.

Obaveštavaju se učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, koji su položili za ,,F,, kategoriju vožnje taktora i radnih mašina da će svečano uručenje uverenja biti organizovano 12.07.2017. godine u 10 časova u prostorijama škole.

 

 

Izabrane škole za prvu fazu sprovođenja programa stručnog usavršavanja za dostizanje osnovnog nivoa digitalnih kompetencija za nastavnike

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 07.07.2017.

 

 

Poljoprivredna škola ,,Vršac,, je takodje izabrana u PRVIH 205 škola čiji će zaposleni proći obuku za dostizanje digitalnih kompetencija koja će biti osnov za osavremenjivanje nastave i rada u našoj školi.

 

Više informacija možete pronaći na ovom linku.

 

Podela diploma maturantima Poljoprivredne škole 19.06.2017.

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 20.06.2017.

 

 

Dana 19.6.2017. maturantima Poljoprivredne škole ,,Vršac,, svečano su uručene diplome i pohvale. Svoje diplome dobili su đaci smerova Poljoprivredni tehničar, Prehrambeni tehničar, Turistički tehničar, Kuvar i Pekar. Uručena su priznanja i đaku generacije Ćalić Jovanu učeniku IV/1 smer Poljoprivredni tehničar, kao i Vukove diplome za skroz odlične učenike i to Anji Milevski i Jeleni Pandurov učenicama IV/4 razreda, smer Turistički tehničar. Ovom prilikom uručena je i specijalna diploma za uspehe iz Srpskog jezika i knjizevnosti Mariji Osvald učenici IV/1 razreda smer Turistički tehničar. Od ove godine ustanovljena je i ceremonija postavljanja replike tabloa u holu škole koji će maturante podsećati na dane provedene u našoj školi.

 

Design by Joomla 1.6 templates