Poseta pozorišnoj predstavi "Edmund Kin"

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 17.11.2017.

 

Učenici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, su u petak 17.11.2017. imali prilike da pogledaju predstavu ,,Edmund Kin,, u režiji Irfana Mensura, u Narodnom pozorištu ,,Sterija,, u Vršcu. Predstavi je prisustvovalo više od 150 učenika škole a organizaciju posete pozorištu vodile su profesorke Srpskog jezika naše škole, Dušica Ćirin, Aleksandra Molnar i Tatjana Guga.

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Setva u plastenicima škole

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 17.11.2017.

 

15.11.2017. Setva spanaća i luka u plasnenicima

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

Tribina ,,Bez bezbednosti nema mlaosti,,

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 14.11.2017.

 

Danas 14.11.2017. Održana je tribina posvećena žrtvama saobraćajnih nezgoda. Koja se na današnji dan obeležava u čitavom Svetu. Tribina je projektom ,,Bez bezbednosti nema mlaosti,, zamišljena kao interna za učenike Poljoprivredne škole. Medjutim u čitav projekat uključio se i Savet za bezbednost saobraćaja Grada Vršca, tako da je tribini dat značaj za čitav grad. Iz tog razloga danas su u Poljoprivrednoj školi bili i učenici ostalih srednjih škola Vršca. Na tribini su govorili Miloš Vasić, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Vršca i član veća Grada Vrčca, Predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja, invalidi koji su invaliditet stekli u saobraćajnom nezgodama, a prisustvovali su i predstavnici saobraćajne policije Vršca. Tribina je ostavila snažan utisak na vršačke srednjoškolce. Na kraju tribine učenici su mogli da postavljaju pitanja vezana za bezbednost saobraćaja a na izlasku su dobili i mali poklon koji će ih opominjati na opreznost u saobraćaju. Današnjom tribinom projekat ,,Bez bezbednosti nema mladosti,, ulazi u završnu fazu. A mišljenja su da je prevazišao sva očekivanja i učenika i nastavnika, te pokrenuo čitavu društvenu zajednicu na razmišljanje o ovoj temi.

Detaljnije na našoj FB stranici OVDE

 

 

 

Sređivanje školske ekonomije

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 06.11.2017.

06.11.2017. Nastavljamo sa uredjenjem skolske ekonomije. 
Zahvaljujući velikoj pomoći i požrtvovanosti preduzeća Mina-kop iz Vršca i njenog vlasnika Darka Sovilja, ovih dana nivelišemo veliku zemljanu terasu u dvorištu škole, na kojoj će u narednih par godina biti zasejana lucerka a kasnije se planira podizanje malog oglednog zasada dunje.

Pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

 

Pehar sa izložbe golubova

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 06.11.2017.

 

Po drugi put poljoprivredna škola ,,Vršac,, učestvovala je na izložbi golubova i sitnih životinja održanoj u Vršcu. Kao i prošle godine opet pehar.

 

Pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

Design by Joomla 1.6 templates