Đaci Poljoprivredne škole iznenadili starije sugrađane

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 23.12.2015.

 

Đački parlament Poljoprivredne škole Vršac družio se juče sa stanarima Gerontološkog centra u Vršcu. Priredili su im i malu priredbu i par iznenađenja.

 

 

Pored pesmi i recitala, đaci članovi učeničkog parlamenta prethodnog dana su spremali sitne slatke i slane kolačiće i jabuke koje su poklonili stanarima Gerontološkog centra.

 

Raspored dopunske nastave za vreme zimskog raspusta

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 23.12.2015.

 

Rapored dopunske nastave za vreme zimskog raspusta školske 2015/16 možete preuzeti ovde.

 

Čikara dobitnica nagrade "Srbija i Rusija - šta nas spaja?"

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 09.12.2015.

 

Vrščanka Kristina Čikara (15) dobitnica je nagrade za literarni rad na temu "Srbija i Rusija - šta nas spaja?". Konkurs, na koji je pristigao 1.041 rad, raspisali su RŽD International, pravoslavni dečji časopis "Svetosavsko zvonce" i Srpsko odeljenje Međunarodnog fonda jedinstva pravoslavnih naroda.

 

Opširnije: Čikara dobitnica nagrade "Srbija i Rusija - šta nas spaja?"

Učionice u Poljoprivrednoj školi u novom ruhu

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 09.12.2015.

 

Poljoprivredna škola "Vršac", sa završetkom prvog polugodišta, privodi kraju i obimne radove u učionicama. Direktor škole Srđan Kliska kaže da je, posle rekonstrukcije svih električnih instalacija u školi, na red došlo krečenje.

 

Opširnije: Učionice u Poljoprivrednoj školi u novom ruhu

Medjunarodni dan borbe protiv HIV-a

Vršac, Poljoprivredna škola "Vršac", 1.12.2015.

 

Povodom obeležavanja Dana borbe protiv HIV-a ucenici IV/2 sproveli su u nasoj školi akciju ,,Podseti se,,. Obišli su sva odeljenja za vreme 2. časa i podsetili đake kako se AIDS prenosi a kako se ne prenosi i podelili simbole od crvenih traka koje su sami napravili uz koordinaciju profesorki Dušice Ćirin i Snežane Ilić. Takođe, učenice II/4 napravile su pano sa porukama i podsetnikom kako se zaštiti od ove opake bolesti, uz koordinaciju profesorki Gorice Jokić i Dušice Ćirin.

 

  

Vise slika možete pogledati ovde.

 

 

Design by Joomla 1.6 templates