Završen projekat "

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 21.12.2017.

 

 

15.12.2017. godine je završen projekat Poljoprivredne škole ,,Vršac,, i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu iz Novog Sada, pod nazivom ,,Bez bezbednosti nema mladosti,,. Zahvaljujemo se svim učesnicima projekta na velikom zalaganju i entuzijazmu, i nadamo se novim projektima u narednom periodu. Ujedno Vas pozivamo da pogledate kratak video o toku projekta.

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

"Praznične đakonije"

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 15.12.2017.

 

 

 

Tradicionalna manifestacija Praznične đakonije, koju je organizovala Turistička organizacija Vršac, i ove godine okupila je veliki broj učesnika i posetilaca. Tradicionalno i Poljoprivredna škola ,,Vršac,, se predstavila sa raznim proizvodima naših vrednih i taletovanih učenika.

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u školi

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 25.11.2017.

 

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,, održana je 23.11.2017. godine. Pozivu da dobrovoljno daju krv odazvalo se više od dvadeset učenika i profesora naše škole, tako da možemo reći da je akcija bila uspešna. Učenici Poljoprivredne škole pokazali su humanost na delu.
Celu organizaciju vodili su nastavnici škole Igor Lazaroj i Uroš Božanić, dugogodišnji dobrovoljni davaoci krvi. 
Zahvaljujemo se i odeljenju za transfuziju krvi, Opšte bolnice u Vršcu koji su prihvatili zahtev da se ova akcija održi u našoj školi.

 

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

 

Protivgradne mreže u zimskom režimu čuvanja

 

 
Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 22.11.2017.
 
 
 
 
 
 

Turistički tehničari poseti Kragujevcu

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 24.11.2018.

 

 

 

Turistički tehničari, prve, druge, treće i četvrte godine, Poljoprivredne škole ,,Vršac,, posetili su 24.11.2017. godine Sajam turizma u Kragujevcu. Pored sajma turizma obišli su sa turističkim vodičem i Muzej stara livnica kao i spomen park Šumarice.

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Design by Joomla 1.6 templates