Održana obuka nastavnika za uvuđenje esDnevnika u Poljoprivrednoj školi

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 24.01.2018.

 

 

Dana 23. i 24.01.2018. održana je obuka nastavnika za uvodjenje E-dnevnika (ES-dnevnika) u Poljoprivrednoj školi ,,Vršac,,.
Nastavnici škole su sa oduševljenjem i velikim entuzijazmom prihvatili nov način vođenja školske evidencije, te je odziv za obuku stoprocentan. 
E-dnevnik donosi dosta novina u vodjenju školske evidencije. Jednostavnije je i brže upisivanje časova, odsutnih učenika, dežurnih. Lakši je unos ocena.
Novine su i to što će učenici i roditelji lakše videti unete ocene ali i izostanke.
Laše, tačnije i brže će se voditi statistika škole.
Naša škola ima nameru da uz dozvolu Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije potpuno odbaci staru evidenciju i pređe isključivo na elektronski način vođenja evidencije (ES-dnevnik) već tokom februara 2018. godine.
Sve u svemu, Poljoprivredna škola ,,Vršac,, krupno korača koracima 21. veka!

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

Počinje uvođenje Elektronskog dnevnika

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 13.01.2018.

 

 

Danas 13.01.2018. godine, deo zaposlenih Poljoprivredne škole ,,Vršac,, je u Novom Sadu, na Fakultetu tehničkih nauka, kako bi prošli obuku za uvodjenje ELEKTRONSKOG DNEVNIKA. Od ponedeljka 15.01.2017. Poljoprivredna škola ,,Vršac,, ulazi u grupu škola 21. veka, gde nam je svakako i mesto!

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Poziv na 26. smotru ocenjivanja kvaliteta vina i rakije

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 10.01.2018.

 

 

Poljoprivredna škola ,,Vršac,, obaveštava sve zainteresovane individualne priozvođače vina i rakija da će se 26. smotra ocenjivanja kvaliteta vina i rakije, povodom Svetog Trifuna, dana vinogradara, vinara i školske slave, održati 14. februara. 2018. godine.

Proizvođači mogu svoje uzorke doneti u Poljoprivrednu školu ,,Vršac,, do 1. februara 2018. godine, svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 časova.

Uzorke treba doneti u tri boce (najmanje od 0,7l) tako da se na jednu bocu, koja ide na izložbu, zalepi etiketa proizvođača, dok na druge dve boce, koje idu na analizu, ne lepiti etikete.

Uplata po uzorku iznosi 1000 dinara koje je moguće uplatiti na žiro račun škole 840-831666-67 ili na blagajni škole. Za proizvođače koji imaju više uzoraka, svaki treći uzorak je besplatan.

 

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Deda Mraz svratio i do Poljoprivredne škole

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 23.12.2017.

 

 

 

 Deda Mraz je svratio da donese poklone deci profesora Poljoprivredne škole. :)

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

Primerci starih novina "Poljoprivredne novine" na poklon

Vršac, Poljoprivreda škola "Vršac", 21.12.2017.

 

 

 

Od gospodina Nikice Radivojevića, profesora u penziji, Poljoprivredna škola ,,Vršac,, je za svoju biblioteku dobila ukoričene primerke starih Poljoprivrednih novina, Poljoprivredni glasnik, iz 1924.,1925. i 1926. godine. Ove novine štampane su samo nekoliko godina po osnivanju naše škole, te su veliki dragulj istorije i tadašnje poljoprivrede ali i izvor informacija o našoj školi. iskreno se zahvaljujemo na ovom vrednom poklonu.

Detaljnije pogledajte na našoj FB stranici OVDE

 

 

Design by Joomla 1.6 templates